Milesight UF31 5G Industrial gateway UF31-554AE

6 850 kr

Milesight UF31 är ett högpresterande 5G-modem (router gateway) som stöder 5G NSA/SA och 4G LTE-nät från de flesta mobiloperatörer i världen. Anslutning sker enkelt via USB 3.0 typ-C eller 1 st Gigabit Ethernet för snabb internetåtkomst.

Med en kompakt storlek och industriell design är UF31 lätt att transportera, montera och integrera. Speciellt lämplig för smarta kontor, videoövervakning, implementeringar av digitala medier, industriell automation, trafikapplikationer och robotar m.m.

Även om man inte har 5G-täckning på platsen idag så har UF31 en av de snabbaste 4G-modulerna som går att få tag på med upp till 4-dubbel prestanda i uplink jämfört med vanlig LTE CAT4/6 router och upp till Gigabitprestanda i downlink på 4G.

På 5G kan radiomodulen maximalt ge 2,5 Gbit/s i downlink och 900 Mbit/s i uplink. OBS! Teoretiska värden om man har är ensam på basstationen och under optimala förhållanden.

Precis som alla industriella routrar har den hård- och mjukvaruwatchdogs för att alltid hålla routern och anslutningen uppe under alla förhållanden.

Industri eller företag - UF31 är designad för applikationer med höga krav på driftsäkerhet men passar utmärk även som primär stabil internetanslutning i ett mindre företag.

Anslutning - UF31 är utrustad med 1st Gigabit Ethernet och en snabb USB 3.0 typ-C. Vid användning av USB C för nätverksanslutningen så krävs ingen separat DC-strömförsörjning.

Cloud Managering
Milesight Device Management finns som tillbehör. Antingen egen server (Linux/Ubuntu-baserad) eller om man hellre vill använda Milesigths cloud server. Båda är gratis för upp till 25 devicer. Maila [email protected] om du vill ha ett cloud-konto.