Advantech ICR-2734 Libratum 4G Router metal

5 820 kr

Advantech ICR-2734 Libratum är en förbättrad efterföljare av router LR77 v2 Libratum. Robust design för industriell användning med samma dimensioner, konfigurationsmöjligheter och operativsystem inklusive stöd för mjukvaruplattformar WebAccess/ VPN och WebAccess/DMP.

ICR -2734 Libratum erbjuder fler förbättringar som USB-port, detaljerad LED-indikering, kraftfullare CPU och mer datalagring för att säkerställa många möjligheter till mjukvaruanpassning för användarna. Routern har också ett TPM 2.0-chip (Trusted Platform Module) som verifierar routerns integritet och tillhandahåller en högre säkerhet i många industriella och offentliga sektorer.

Den mobila routern är utrustad med de mest populära gränssnitten som inkluderar 2× Ethernet 10/100-portar med två oberoende LAN/IP-adresser, 1× USB 2.0-port och 2× täckta SIM-korthållare för automatisk failover till alternativt nät/operatör.

Routern drivs av välkända Linux-baserade Advantechs operativsystem ICR-OS. ICR-2734 hanterar realtidsdatakryptering i VPN-tunnlar med IPsec, WireGuard, OpenVPN, GRE, etc. Den stöder standard och avancerade nätverksfunktioner som DHCP, NAT, NAT-T, DynDNS, NTP, VRRP, styrning via SMS, och många andra funktioner.

1,3 GB eMMC tillgängligt lagringsutrymme, en öppen Linux-plattform och möjligheten att programmera egna SW-applikationer i Python och C/C++. ICR-2734 erbjuder en öppen utvecklingsplattform för industriella IoT-applikationer.

Advantechs befintliga appbibliotek (användarmoduler) som redan har utvecklats för att förbättra specifika funktioner inkluderar industriella protokollkonverteringar, dynamiska protokoll och stöd för IoT-plattformar som MS Azure, Cumulocity med flera

ICR-2734 är lätt att installera individuellt och massdistribuera genom att använda konfigurations- och övervakningsplattformen WebAccess/DMP.

Populära användningsområden i industriella och icke-industriella miljöer inkluderar kameraövervakning, olika industriella automations- och industri 4.0-applikationer, digitala skyltar och varningssystem, vindkraft- och solkraftverk, mät- och övervakningssystem i transport, fjärråtkomst för underhållspersonal eller distribution av el och bensin.

ICR-2734 Libratum är utformad som en universell spelare för ett stort antal applikationer och ansluter dina enheter och system närhelst mobilanslutning är tillgänglig.