Milesight UG63 v2 Mini LoRaWAN Gateway 4G

2 848 kr

Milesight UG63 v2 Mini LoRaWAN Gateway med 4G och Ethernet-anslutning för användning inomhus. Liten och kompakt enhet för inomhus övervakningssystem eller utökad täckning tillsammans med andra gateway´s. Ex UG65 och UG67. UG63 v2 är en viktig del i ett omfattande ekosystem av sensorer, gateways och molntjänster.

Komplett med Cloud portal

Milesight´s system gör det extremt enkelt att bygga ett eget LoRa-nät utan specialkompetens.

Allt du behöver göra för att komma i gång är att: skapa ett Cloud-konto, välja internetanslutning till UG63 v2 (Ethernet) och mata in serienummer på dina LoRa-enheter portalen. Sedan är det bara att konfigurera portalen utifrån era önskemål.

Milesight IoT Cloud portal är gratis för upp till 10 enheter (noder och gateways). Den kan sedan enkelt uppgraderas i takt med att ert nätverk växer och fler funktioner efterfrågas.

IoT Cloud hostas på servrar i Tyskland för kunder i Europa.

Varje LoRaWAN-enhet kan sedan ha många olika sensorer och funktioner. En rumsenhet kan till exempel övervaka temperatur, koldioxid, ljusstyrka, luftfuktighet och mängden organiska föreningar (TVOC, skadliga ämnen i luften).

Denna modell kan hantera upp till 2000 noder med räckvidden på upp till 15 km vid fri sikt och ca 2 km i stadsmiljö (beroende på placering).

UG63 Gateway ger LoRa-täckning i en fastighet och i vissa fall utomhus samtidigt. Fler gateways kan läggas till i portalen för att expandera täckningsområde efter behov.

Internetanslutning via Ethernet gör att man enkelt kan komma i gång.

Detta är lösningen oavsett om du vill övervaka luftmiljön i lokalerna, mängden sopor i soptunnan, vattennivån i tanken eller styra belysning och andra funktioner. Genom Milesight IoT Cloud kan man dessutom styra LoRa-enheter baserade på olika mätvärden. Exempelvis mäta fuktighet i jorden för att sedan styra bevattningsautomatik.

Komplettera bara med valfria LoRa-enheter och kombinera ditt eget system.

Man kan även kombinera LoRaWAN med data från befintliga SCADA/ModBus-system. Detta gör att lokala anläggningar enkelt kan anslutas till yttervärlden.

Alla Milesight LoRa-enheter kan kopplas till befintliga system från andra leverantörer.

UG63 v2 har ett avancerat Semtech SX1302 LoRa-chip med stöd för deras senaste Packet Forwarder och har egen inbygg server. Kompatibel med AWS IoT Core, The Things Network, ChirpStack, LORIOT, Everynet och många fler.

UG63 v2 är IP30-klassad med en arbetstemperatur mellan -20°C och +50°C.

Den levereras utan strömadapter men kan drivas via PoE eller USB Typ-C för en flexibel placering.

Behöver du mer avancerade funktioner som Node-RED eller Python för lokal automatisering eller en gateway som kan monteras utomhus, välj då UG65 eller UG67.


Frekvensband868 MHz
WLANAP Mode (Device Configuration Only)

IEEE 802.11b/g/n, 2.4 GHz
AntennExtern för LoRaWAN

Extern för 4G LTE Cat 1
SIM-kort1 Micro SIM-3FF
Strömförsörjning802.3 af PoE, 5V DC USB-C
IP-klassningIP30
Arbetstemperatur-20 till +50 grader
PlaceringInomhus
Storlek115 x 21 mm