Milesight EM500-SWL IP67 Vattennivåsensor

6 690 kr

Milesight EM500-SWL är en LoRaWAN enhet som mäter vattendjup med en nedsänkbar sensor. Max mätnivå är 10 meter (kan specialbeställas ner till 200m djup).

Vanliga användningsområden är vätskor i cisterner, brunnar. Men också utomhusmätningar av vattennivå dammar, floder, åar, kulvertar. EM500är framtagen för industriella applikationer med mycket höga krav på driftsäkerhet och noggrannhet. Enheten har möjlighet att konfigureras för triggernivåer som omedelbart skickar mätdata utanför intervallen.

EM500-serien är helt vattentät (IP67) och gjord för placering utomhus i temperaturer -30 till +70 grader. Vattensensorn är IP68. Enheten är superenkel att installera och underhålla eftersom den levereras med ett mycket stort (19.000 mAh) Li-SOCL batterier som klara 10 år (vid 10 minuters intervall). Den har ett multifunktionsfäste som går att skruva fast, fästa runt ett rör eller fästa på DIN-skena.

Anslutningen till Milesight LoRaWAN gateway och IoT Cloud sköts helt automatisk bara genom att skanna streckkoden med mobilappen (Milesight IoT Cloud) eller manuell knappa in serienumret i webportalen.

Enheten kommer förkonfigurera (Plug-n-play) för att bara anslutas till Milesight LoRaWAN gateway / Milesight IoT Cloud via serienumret på en streckkod. Men enheten kan konfigureras via en mobilapp bara genom att lägga mobilen mot enheten (NFC) eller via en PC och en USB-C kabel. Vill man ändra inställningarna eller konfigurera enheten att passa andra LoRaWAN gateway eller Cloud system så görs det enkelt via appen i mobilen (NFC) eller en PC (USB).