AMIT IDG761 4G LTE router

3 829 kr

AMIT IDG761 är ersättare till MobilePartners MP441W. Samma router-kärna men med ZTE-radiomodul som klarar nya RED CE-direktivet. IDG761 är en mycket kompetent och driftsäker 4G-router med dubbla SIM-kort, WAN-port, WiFi och totalt 4 Ethernet-portar. Fungerar lika bra inom industri, fordon och på kontoret som en fastnätsrouter med 4G fail-over


Extra driftsäker

IDG761 är väldigt driftsäker och är skapad för att alltid återansluta till mobilnätet eller fasta nätet vad som än händer. Den har inbyggd hård- och mjukvaru-watch dog som kan bryta spänningen till både radiomodul och SIM-kort vid problem för att försäkra sig om en problemfri återanslutning till nätet vid driftstörningar hos operatören.


Klarar svårare miljöer

Klarar extra höga/låga temperaturer (-30 till +60 grader). Dessutom har den ett stabilt metallskal för att tåla lite svårare miljöer


VPN

IDG761 har inbyggt VPN för IPSec, L2TP, PPTP (client-/server-mode), GRE, L2TP over IPSec samt OpenVPN.


Den kan hantera upp till 8 VPN-tunnlar och kan hantera upp till 70 Mbit/s i VPN prestanda (IPSec).


WiFi

Inbyggd 802.11n WiFi på 2,4 GHz med 2x2 MiMo. Antenner ingår. RP-SMA-kontakter för användning av externa antenner.


Kan köras i klassisk Access Point mode, WDS mode eller WDS hybrid mode.


Upp till 8 separata WiFi LAN med egna SSID och egna VLAN/Quality of Service-inställningar.


Stöd för 802.1x Port Based Networks Access control.


Felsäker strömmatning

IDG761 har dubbla ingångar för strömmatning. En AC-adapter ingår men routern kan matas med dubbla strömkällor såsom ostabiliserad DC-matning på 9-48V. Den dubbla strömmatningen ger ökat driftsäkerhet.


Ostabiliserad 9-48VDC ger er möjligheten att ansluta direkt till spänningsmatning i både bil (12V), lastbil (24V) eller telekomutrustning (48V).


Dual SIM

IDG761 har dubbla SIM-kortplatser för att kunna ansluta 2 olika operatörer. Routern kan automatiskt koppla över till andra SIM-kortet vid driftproblem med ordinarie operatören.


Fail-over

IDG761 har inbyggd fail-over mellan WAN-port och 4G-modem. Antingen har man sin DSL/fiber som primär internetlänk eller byter till 4G vid driftstörningar på DSL/fiber eller så har man tvärt om sin 4G som primär länk men kan koppla över till exempelvis en långsam ADSL när 4G inte fungerar.


Dessutom har den möjlighet att använda både 4G och WAN-porten samtidigt (Load Balancing) för de tillfällen man vill maximera trafikkapaciteten.


SMS-styrning

IDG761 har inbyggt stöd för SMS. SMS-funktionen kan användas för exempelvis styra routern (status, connect, disconnect, reconnect och reboot) eller för att larma.


Quality of Service

Inbyggd möjlighet att bygga egna QoS-regler. Antingen portbaserad, funktionsbaserad eller via VLAN-taggning.


Transparent läge

IDG761 kan ställas i transparent läge om man vill placera den utanför befintlig brandvägg som ett 4G-modem.
OBS! Kommer in i lager i mellandagarna. Preliminärt leveransdatum till kund 2019-01-07