MobilePartners MPW2100-23 3G Repeater

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Mobiltäckningsförstärkaren, MPW2100-23 är en managerbar, bandselektiv 3G Pico-repeater speciellt framtagen för svenska krav och önskemål. Denna modell är anpassad för mellanstora kontor på 500 till 4000m3. Den är programmerbar för att installatören skall kunna ändra frekvenser mellan olika operatörer. Dessutom möjlihet att konfigurera ett antal andra parametrar via lokal mjukvara eller remote.


MPW2100-23 ha inbyggd Uplink Sleep Mode eller s.k. Silent Mode som skyddar operatörens basstationer från brus/belastning när ingen bakom repeatern talar i telefon. D.v.s. repeatern stänger av signalen mot operatörens basstation när ingen trafik sker bakom repeatern. Detta sker på millisekunder. Detta är en funktion som oftast bara finns i kraftfullare och betydligt dyrare repeaters.


Inbyggt 3G-modem för att kunna kommunicera/övervakas med central managementmjukvara. Samt lokal övervakning via seriport.


MPW2100-23 bygger på SAW-filter med skarpa kanter för hög dämpning utanför det önskade bandet. Varför betala mer än dubbla pengarna för en repeater med justerbar bandbredd när operatörerna ändå bara vill att du kör 4 carriers (20MHz) per 3G repeater?


MPW2100-23 har en hög uteffekt på 23dBm (i downlink) för att kunna fördela signalern över ett internt antennnät med splitters och flera inomhusantenner. En Uplink på max 18dBm gör att vi sparar på belastningen mot operatörens basstationer.


Trots att detta är en kompetent repeatern har vi har valt att göra den enkel att installera. Operatör väljes via mjukvara i PC kopplad till serieporten(Telia/Tele2 kommer förinställt). USB till Seriportsadapter finns som tillval.


Repeatern körs normalt i ett helautomatiskt läge som testar signalstyrkor och eventuellt signalläckage mellan inre och yttre antenner under uppstart för att ställa in repeatern och larma om den upptäcker potentiellt signalläckage som skulle kunna resultera i rundgång.


Repeatern har dessutom automatisk nedstängning vid för stort signalläckage eller rundgång. Allt för att förhindra problem för er och operatörerna.


En LED display visar förstärkningsfaktor både i uplink och downlink.


Normalt körs repeatern i autoläge. Men om man behöver manuellt ställa förstärkning så kan man ställa förstärkning manuellt men med knapparna eller mjukvara (lokalt via seriekabel eller remote via SMS/UDP).


Ordentliga antennkontakter (N-typ) sitter skruvade i metallchassit för att kunna ansluta även grova kablar.


Köp till antenner, kablar, splitters och konfigurationskabel (USB till seriell)


Mjukvaror ingår