MobilePartners MP2110A 3G-repeater

5 990 kr

MobilePartners MP2110A är en 3G bandselektiv repeater (2100 MHz) för mobilt bredband och telefoni. Mjukvaru-mässigt inställbar mellan operatörer. Detta artikelnummer är förkonfigurerat för Telia/Tele2. Yttre antenn beställs separat.

MP2110A är en CE/3GPP-godkänd repeater som är speciellt utvecklad för svenska förhållanden och våra svenska operatörers krav/önskemål.

Denna repeater är gjord för att förstärka 3G-signaler inomhus för en bättre samtalskvalitet på mobiltelefoni samt bättre datakoppling.

Den är bandselektiv vilket är ett krav för att få installera en repeater i Sverige idag. D.v.s. den skall inte jämföras med billiga boosters eller bredbandiga repeatrar som inte är tillåtna.

MP2110A kan konfigureras för de olika operatörerna med en enkel mjukvara där du enkelt väljer aktiv operatör. Inkoppling sker via en serieport eller en USB till serieports-konverter.

MP2210A är liten och kompakt och är utvecklad för att fungera lika bra för hemmet såsom kontoret. Billig nog att kunna installeras i hem men kompetent nog att även fungera i krävande kontorsmiljö.

MP2110A klarar att täcka upp till 800 m2 öppen yta.

MP2110A är lätt att installera och har inbyggd signalstyrkemätare samt automatisk justering av förstärkning. Dessutom har den inbyggt skydd mot rundgång/självsvängning samt automatisk testprocedur av antennseparation under uppstart.

Inre gummiantenn ingår. Yttre riktantenn beställs separat.

Naturligtvis kan splitters och multipla inomhusantenner användas för mer komplicerade installationer.