Milesight UR75 V3 5G (UR75-504AE-W2-P)

7 980 kr

Milesight UR75 PoE v3 är en industriell 5G router med 5 st Gigabit Ethernet varav 4 st PoE 802.3 af/at samt en snabb WiFi 6/802.11ax med hårdvaruaccelererad dual band WiFi.

Även om man inte har 5G täckning på platsen idag så har UR75 en av de snabbaste 4G modulerna som går att få tag på med upp till 4-dubbel prestanda i uplink jämfört med vanlig LTE CAT4/6 router och upp till Gigabit-prestanda i downlink på 4G. På 5G kan radiomodulen maximalt ge 4,67 Gbit/s i downlink och 2,5 Gbit/s i Uplink. OBS! Teoretiska värden under optimala förhållanden. 

Precis som alla industriella routrar har den hård- och mjukvaruwatchdogs för att alltid hålla routern och anslutningen uppe under alla förhållanden. UR75 är designad för industriell miljö med hårda krav på driftsäkerhet men passar utmärk även som en router för ett företag som vill ha en driftsäkrare 5G router än vad vanliga konsumentprodukter kan erbjuda. Routern är komplett med en avancerad brandvägg. Men den går också att sätta i Transparent Mode om man vill ha den utanför en annan brandvägg. 

Routern har en snabb Dual band WiFi 6/802.11ax. Den klarar även WiFi as WAN. UR75 har stöd för fler olika VPN-tekniker såsom IPSec, OpenVPN (Server eller Client), PPTP (Client), L2TP, GRE och DMVPN.UR75 har ju en snabb 5G radio men kan också kopplas till en annan internetanslutning via Ethernet. Dessutom kan (en eller båda) WIFI-modulerna användas för att ansluta routern till en annan WIFI accesspunkt. 

Routern kan prioritera billigaste/bästa anslutningen och skicka trafik efter behov. En 2GHz ARM Cortex-A55 processor med 1 GB Flash och 1 GB RAM gör att det finns bra kapacitet för överföring. UR75 har en inbyggd kortplats för ett M.2 NVMe SSD om man behöver mer utrymme för applikationer/data. UR75 är som sagt skapad för industriella applikationer och därför har dem möjlighet att ansluta RS232/RS485 samt en digital IN-port och en digital OUT. RS232/RS485 kan kopplas som serieports-server eller Client. Eller Modbus Master. IN-porten kan bl.a. användas för att trigga larm vi SMS, SNMP eller email. 

UR75 har avancerat stöd för olika routing-protokoll såsom RIP, OSPF, Routing-filtrering samt möjlighet till statiska routingtabeller. Samt stöd för VRRP för de som vill ha en komplett hårdvaruredundant Fail over lösning. Routern har inbyggd rapportmotor som kan skicka E-mail, SMS och/eller SNMP Traps när något händer. Du kan själv välja vilken typ av event som skall trigga vilken åtgärd. Cloud Managering - Milesight Device Management finns som tillbehör. Antingen egen server (Linux/Ubuntu-baserad) eller om man hellre vill använda Milesigths cloud server. Båda är gratis för upp till 25 devicer. Maila [email protected] om du vill ha ett cloud-konto. Milesight VPN (DMVPN server) finns som tillbehör för de som vill ha en central VPN koncentrator (egen server, Linux-baserad). Gratis för upp till 25 devicer