Milesight MS-C8266 5G AI Camera

11 549 kr

Milesight MS-C8266 5G AI är något så unik som en högkvalitativ 4K övervakningskamera med AI och inbyggt 5G modem. Stoppa i SIM-kortet och spänningssätt kameran så är du igång. Inomhus eller utomhus. Kameran är IP67-klassad och klarar -40 till +60 grader. 5G inbyggt i kamera gör att vi har maximal prestanda tillgänglig med minimalt antal delar. Upp till 250 Mbit/s i uplink på 5G och upp till 150 Mbit/s på 4G gör att du kan streama videoströmmar i 4K (3840x2160) i 30 FPS med maximal detaljrikedom utan problem.

Du har möjlighet att spela in/strema i 4K (3810x2160 pixel) vilket göra att man alltid kan titta närmare på händelser även i efterskott utan att missa några detaljer. Du behöver aldrig mer ångra att du inte hann logga in och ändra Pan/Tilt/Zoom innan personen försvann. Minimalt manuellt underhåll men ändå maximal överblick och fullständiga detaljer. H265+ kompression gör att du kan spela in/streama extrem upplösning/FPS utan att det tar för mycket data. Tre parallella dataströmmar i olika upplösningar kan genereras samtidigt för visning/inspelning m.m.  

En Sony STARVIS 1/1,8 Progressiv scan CMOS sensor ger full färgbild ner till 0,006 Lux. 120 dB Super WDR ger optimal bildkvalitet även i mycket svåra bildförhållanden med starkt bakgrundsljus. Slutarhastighet ner till 1/100.000-dels sekund ger knivskarpa bilder på även snabbrörliga objekt såsom bilar. Själva sensorn och kamerans AI-system jobbar med 100 FPS för att hitta bästa bilden på t.ex. ett ansikte. 

En Smart adaptiv IR belysninger ger upp till 180 meter räckvidd i fullständigt mörker. Med en 4K sensor och 4 X optisk Zoom (8-32mm Lins) behöver du inte göra några som helst avkall på kvalitet/överblick. En inbyggt snabb processor i kameran ger dig AI och Edge Computing (intelligent processing i kameran). Kamera har åtta olika AI drivna filter som kan detektera t.ex. ansikten, nummerplåtar, bilar och ta separata bilder på dem.

Andra inbyggda AI funktioner är t.ex. personräknare, hitta objekt som tillkommit (t.ex. någon som lämnar en väska och går), objekt som försvinner (någon stjäl föremål), personer som uppehåller sig inom ett visst område ovanligt länge, personer som korsar in eller ut från vissa skyddade områden (t.ex. hoppar över ett staket), personer som på obehörigt sätt närmar sig en kamera för att vandalisera. 

Inbyggd MicroSD/SDHC/SDHX-kortläsare för upp till 256GB ger möjlighet att lagra mycket inspelad data på ett vanligt MicroSD-kort utan behov av extern kameraserver.