Huawei Watch GT 2 46mm Classic Edition

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Huawei Watch GT 2 har flera sportlägen för utomhus- och inomhusträning. En studie gjord tillsammans med Harvard Medical School CDB Center har utvecklat ett program för sömnövervakning av varje sömncykel. Huawei TruSleep 2.0 identifierar vanliga sömnproblem och ger mer än 200 förslag på hur du kan förbättra din sömn. Perfekt för att räkna steg, ditt stillasittande och bevaka din maxpuls under intensiva aktiviteter. Notifikationer i form av meddelanden, telefonsamtal, alarm eller påminnelser finns organiserat på din handled.

Med sin keramiska boett och hölje i rostfritt stål är smartklockan redo att stå emot olyckshändelser. Tekniken Huawei TruSeen 3.0 använder självlärande algoritmer och innovativa sensorer för pulsmätning. Din puls mäts effektivare, mer exakt och uppdateras i realtid. Klockan stödjer tre satellitpositionseringssystem (GPS, GLONASS och GALILEO) för att erbjuda exakt och snabb positionering världen över.

Håll dig i form med Huawei Watch GT 2 som coachar dig som både är ny eller van löpare för att assistera dig i realtid. Den vägleder dig i din träning och ger dig kontinuerlig återkoppling.