Netatmo Smart radiator Starter Pack

2 191 kr

Med Netamo radiator-start-kit kommer du snabbt igång med att göra din energibesparing på ett smart sätt. 

Justera temperaturen i varje rum för att passa dina behov

Värm ditt hem till precis rätt temperatur, var och när du behöver det. Med svaren på fem frågor om din värmeanvändning kan Netatmo Smart Radiator Valves skapa ett bekvämt och ekonomiskt uppvärmningsschema för rum för rum. Åker du hemifrån klockan 9 och kommer tillbaka klockan 18? Du kan ställa in ventilerna så att de höjer värmen i badrummet innan du går upp, skruva ner den i ditt sovrum när du är ute och sedan skruva upp den igen när du kommer hem.


Smarta funktioner som sparar energi

Smarta kylarventiler är designade för att spara energi. Ska du på semester? Aktivera frånvaro- eller frostskyddsläget. Ange dina returdatum så att värmen kommer tillbaka precis innan du kommer hem. Vädra ett rum? Smarta radiatorventiler är utrustade med detektering av öppna fönster och stänger automatiskt av radiatorerna i rum där fönster är öppna.


Ditt värmesystem anpassar sig till vädret, ditt hem och varje rum

Netatmo Radiatorventiler anpassar sig till vädret och ditt hems isolering i realtid med Auto-Adapt-funktionen. De justerar radiatorvärmen för att garantera rätt temperatur vid rätt tidpunkt. Vill du ställa in ditt vardagsrum på 20°C? Betrakta det som färdigt! Om du har flera smarta radiatorventiler i samma rum kan de synkroniseras för att säkerställa att rummet värms upp jämnt.


Fjärrstyrda radiatorer

Var du än är kan du styra dina radiatorer med energiappen på din smartphone, surfplatta eller dator. Plötslig förändring av plan? Du kan använda appen för att programmera om din uppvärmning om du åker hem tidigare än förväntat eller bestämmer dig för att äta ute i sista minuten. Alternativt kan du ställa in dina smarta radiatorventiler manuellt när du är hemma.


Besvärlig röststyrd uppvärmning

Är det baddags för barnen? "Siri, höj badrumstemperaturen till 22°C!" Är dina gäster för heta? "Ok Google, sänk värmen i vardagsrummet till 18°C." Känner du dig kylig? "Alexa, gör sovrummet 2 grader varmare!" Tack vare Apple HomeKit, Alexa och Google Assistant-kompatibilitet kan du styra Smart Radiator Valves med din röst. Det är inte sagt än gjort!


Enkel att installera och använda

All Netatmo-utrustning är designad för att vara lätt att installera och använda. Det tar mindre än 20 minuter att installera varje Smart Radiator Valve. Ingen teknisk expertis krävs: våra steg-för-steg-guider och videor leder dig genom processen. Om du redan har radiatorventiler kan du helt enkelt byta ut dem mot Netatmo Radiatorventiler. Du kan till och med göra det med värmen på!


Utrustning anpassad till ditt hem

Netatmo Radiatorventiler är kompatibla med mer än 90 % av alla radiatorer. Fortfarande inte säker? Kontrollera din kompatibilitet på check.netatmo.com. Det kollektiva värmepaketet kommer med flera adaptrar för att se till att de passar dina termostatiska ventilhus. Har du inte rätt modell? Besök vår webbutik för att hitta den du behöver.


Designad för att smälta in i din heminredning

De smarta kylarventilerna är designade för att göra ditt liv enklare - inte svårare! Med en minimalistisk design av Philippe Starck och ett urval av fyra självhäftande remsor i olika färger smälter dina Netatmo radiatorventiler in i din heminredning.


Lättanvända verktyg håller reda på din energianvändning

Du har alla verktyg du behöver för att spåra din energianvändning. Visa din datahistorik med tillhörande sjökort på din smartphone eller dator. Inomhustemperaturer, uppvärmningsinstruktioner, radiatoraktivitetsfaser – allt finns till hands.


Kontrollera varje radiator för ännu större effektivitet

Netatmo-paketet för kollektiv uppvärmning kommer med två smarta radiatorventiler. Du kan lägga till upp till 20 smarta radiatorventiler totalt på de radiatorer du väljer. Du är fri att ställa in temperaturen i varje rum i ditt hem beroende på när och hur du använder den.